Box

Gheorghe Jugan, primul medaliat de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi

* La Cupa României de box pentru juniori, astăzi vor lupta în sferturile de finală alţi doi pugilişti ceferişti ieşeni, ei fiind Marin Tudor şi Constantin-Florin Minea

Sala Grădinari din Iaşi găzduieşte până sâmbătă întrecerile Cupei României la box pentru juniori, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Box. La competiţie participă 126 boxeri din toată ţară, inclusiv de la cluburile ieşene CFR-CSŞ Unirea, CSM-Gladiatorul, Nicolina şi CSŞ Unirea-Soroceanu.
În gala de ieri seară, în cadrul categoriei 48 kg, talentatul Gheorghe Jugan (FOTO - CFR-CSŞ Unirea Iaşi) s-a impus la puncte în faţa lui Sergiu Adam (Petrom Petrolul Ploieşti) şi cu această ocazie şi-a asigurat medalia de bronz, după promovarea în semifinale. Vineri, în penultimul act al competiţiei, Gheorghe Jugan va lupta împotriva lui Ioan Giurgiu, de la CS Univers Cluj.
În gala din această după-amiază de 4 februarie, care va debuta la ora 16.00, vor urca pe ring alţi doi pugilişti de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, tot în sferturile de finală. Elevii lui Nicu Brânzei vor avea adversari extrem de puternici, în următoarele confruntări:
- Cat. 60 kg: Marin Tudor (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) – Gheorghe Braşoveanu (BC Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad);
- Cat. 75 kg: Constantin Florin Minea (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) – Marius Nicolae (CS Târgovişte, primul favorit al categoriei).
Avem până acum o medalie, dar mai vrem cel puţin una. Muncim mult pentru aceste succese şi pot spune că avem boxeri valoroşi la nivelul juniorilor, care ne fac cinste!”, ne-a declarat antrenorul ceferist ieşean Nicu Brânzei.
Vineri, pe 5 februarie, de la ora 16.00, sunt programate 26 de meciuri, în semifinalele competiţiei, iar sâmbătă, pe 6 februarie, de la ora 11.00 se vor disputa cele 13 finalele ale turneului ieşean din Sala Grădinară, acolo unde accesul spectatorilor este liber.
Dan TEODORESCU

 

 

Ceferistul Marin Tudor merge mai departe

* În perioada 2-6 februarie se desfăşoară la Sala Grădinari din Iaşi Cupa României la box pentru juniori, acolo unde participă şi pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi

Sala Grădinari din Iaşi găzduieşte începând de marţi şi până sâmbătă întrecerile Cupei României la box pentru juniori, competiţie organizată de Federaţia Română de Box. La competiţie participă 126 boxeri din toată ţară, inclusiv de la cluburile ieşene CFR-CSŞ Unirea, CSM-Gladiatorul, Nicolina şi CSŞ Unirea-Soroceanu. Sunt programate 113 meciuri pe ringul din Sala Grădinari, astfel: 26 meciuri (pe 2 februarie, de la ora 16.00), 23 meciuri (pe 3 februarie, de la ora 16.00), 25 meciuri (pe 4 februarie, de la ora 16.00), 26 meciuri (pe 5 februarie, de la ora 16.00 – semifinale) şi 13 meciuri (pe 6 februarie, de la ora 11.00 – finalele turneului la cele 13 categorii de greutate, unde un meci are loc pe parcursul a 3 reprize a câte 2 minute fiecare). Accesul spectatorilor în Sala Grădinari este liber.
Sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, boxerii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi au avut ieri trei dispute pe ringul din “Grădinari”, doar una fiind câştigată de clubul ceferist. Rezultatele au fost următoarele:
- Cat. 48 kg: Vasile Spatariu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) pierde la puncte în faţa campionului en-titre Roberto Motoiu (CS Petrom Petrolul Ploieşti);
- Cat. 57 kg: Ciprian Popa (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) pierde prin neprezentare în faţa lui Ionel Ciorăneanu (CSŞ CSM Buzău), cu menţiunea că boxerul ceferist, în drum spre Sala Grădinari, a alunecat pe gheaţă şi şi-a luxat piciorul, nemaiputând urca în aceste condiţii pe ring, după cum ne-a spus antrenorul Nicu Brânzei;
- Cat. 60 kg: Marin Tudor (FOTO - CFR-CSŞ Unirea Iaşi) bate la puncte pe Mădălin Sârbi (CS Armata Craiova), într-un meci care a animat asistenţa prin spectacolul oferit în ring de boxerul ceferist ieşean, fratele binecunoscutului internaţional de tineret Alexandru Marin şi vărul galonatului medaliat european şi mondial Dragoş Marin.
În gala de astăzi, 3 februarie, este programat meciul din cadrul cat. 48 kg, dintre Gheorghe Jugan (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) şi Sergiu Adam (CS Petrom Petrolul Ploieşti), iar joi va urca pe ring şi ultimul component al clubului CFR-CSŞ Unirea Iaşi prezent la Cupa României de juniori din acest an, tânărul Constantin-Florin Minea, cel care în limitele categoriei 75 kg se va confrunta cu primul favorit, Marius Nicolae (CS Târgovişte).
Din rândul oficialilor de la FR Box sunt prezenţi la Iaşi vicepreşedintele Vasile Câtea (cel care a preluat acum şi atribuţiile preşedintelui Rudel Obreja, suspendat pe 11 ani de către AIBA), preşedintele Colegiului Central al Arbitrilor Niculae Iancu, antrenorul federal şi preşedintele Colegiului Central al Antrenorilor Valentin Vrânceanu.
Dan TEODORESCU

 

 

Cantonament la Borşa, meciuri de pregătire la Sighetu Marmaţiei

* Cu ajutorul unor sponsori inimoşi şi iubitori ai „nobilei arte”, boxerii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi efectuează un cantonament de pregătire în Maramureş

Sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, boxerii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi efectuează în prezent un cantonament de pregătire la Borşa, cu ajutorul sponsorilor Mihai Holban (care a asigurat transportul sportivilor cu un microbuz din dotarea firmei pe care o conduce) şi Constantin Carabinieru (care a asigurat cazarea şi masa echipajului ieşean la o pensiune din zonă).
Mihai Holban este fostul boxer al clubului sportiv Nicolina Iaşi şi un mare iubitor al sportului cu mănuşi, iar Constantin Carabinieru, care a trăit mulţi ani în Anglia, este în prezent student la Iaşi şi este ghidul de limbă engleză care a condus la Memorialul Iosif Mattes delegaţia clubului de box All Stars Boxing Gym Londra, participant la competiţia organizată de clubul CFR Iaşi, nu cu mult timp în urmă, în Sala Polivalentă ieşeană.
Cantonamentul din Maramureş are loc în perioada 13-19 ianuarie 2010, iar sâmbătă, pe 16 ianuarie, boxerii ieşeni au făcut meciuri de pregătire la Sighetu Marmaţiei, împotriva tinerilor sportivi de la CSŞ Sighet, antrenaţi de cunoscuţii Claudiu Râşco şi Adrian Peţca.
După cum ne-a declarat de la faţa locului Nicu Brânzei, meciurile disputate pe ringul de la Sighetu Marmaţiei au fost fără decizii acordate de judecătorii de ring, antrenorii celor două echipe notându-şi elevii cu ajutorul unor „calificative”. Au avut loc următoarele meciuri de pregătire:
COPII:
- Cat. 38 kg: George Silvestru (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) – Raul Papp (CSŞ Sighet);
JUNIORI:
- Cat. 46 kg: Gheorghe Jugan (Iaşi) – Alin Petrean (Sighet);
- Cat. 50 kg: Vasile Spatariu (Iaşi) – Sergiu Filimon (Sighet);
- Cat. 54 kg: Alexandru Marin (Iaşi) – Vasile Cristescu (Iaşi) – Vasile Craiu (Iaşi), cu menţiunea că au fost nişte meciuri într-un „triunghiular” ceferist ieşean, deoarece gazdele maramureşene nu au avut sportivi la această categorie;
- Cat. 57 kg: Tudor Marin (Iaşi) – Iura Hrin (Sighet);
- Cat. 75 kg: Constantin-Florin Minea (Iaşi) – Nică Oprea (Sighet);
- Cat. +81 kg: Sebastian Dâmbu (Iaşi) – Florin Popan (Sighet);
TINERET:
- Cat. 69 kg: Ioan-Gheorghe Dumitrache (Iaşi) – Raul Bodean (Sighet).
La categoria +91 kg seniori, pe ringul disputei s-au luptat într-un meci demonstrativ Constantin Carabinieru (Iaşi) şi Adrian Moisiuc (Vatra Dornei), la finalul partidei, antrenorul Nicu Brânzei declarând: „Ambii sunt talentaţi, trebuie să-i legitimăm cât mai repede la CFR-CSŞ Unirea Iaşi!”.
După partidă, Constantin Carabinieru a menţionat şi el următoarele: „Îmi place boxul şi am ajutat cu mare plăcere pe sportivii de la CFR Iaşi să efectueze un cantonament de pregătire la Borşa. Vreau ca sportul românesc să fie cunoscut în lume numai prin rezultate de prestigiu, iar pugiliştii de la CFR Iaşi poate vor ajunge şi ei să boxeze la Londra şi să întoarcă astfel vizita celor de la All Stars Boxing Gym, care au rămas cu o impresie foarte bună în urma turneului la care au participat la Iaşi, cu ocazia Memorialului Iosif Mattes. Nu trebuie să primesc mulţumiri pentru faptul că am sponsorizat acest cantonament pentru boxerii de la CFR Iaşi, am făcut-o şi pentru mine, deoarece mă simt excelent printre ieşenii mei şi printre foştii colegi ai prietenului de la Londra, Cristian Hodorogea!”. 
De menţionat că de la cantonamentul de la Borşa lipseşte motivat campionul României de la categoria 48 kg seniori, Benone Marcu, pugilistul ceferist ieşean pregătindu-şi în această perioadă examenul de licenţă de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Dealul Copoului.
După revenirea acasă, de săptămâna viitoare, pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi vor continua pregătirile pe plan local pentru participarea la Cupa României de box pentru juniori de la Iaşi, competiţie care va debuta pe 1 februarie 2010.
Dan TEODORESCU

 

 

Finale spectaculoase la Memorialul de box „Iosif Mattes”

În această după-amiază de 29 noiembrie, turneul internaţional de box de la Iaşi a programat finalele la cadeţi, juniori, tineret şi seniori, la 19 categorii de greutate

Pugiliştii din România şi Anglia prezenţi la turneul internaţional de box denumit Memorialul Iosif Mattes de la Iaşi s-au întrecut duminică în finalele competiţiei, pe 19 categorii de greutate, la cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Partidele de box au fost extrem de spectaculoase, iar pugiliştii prezenţi pe ringul din Sala Polivalentă au făcut un frumos exerciţiu de imagine “nobilei arte”, exact în ziua când colegul lor mai mare, Lucian Bute, triumfa în boxul profesionist de peste Ocean. Titlurile puse în joc au fost dobândite de boxerii cluburilor BC Simion Bucureşti, CFR-CSŞ Unirea Iaşi, CSM-Gladiatorul Iaşi, CSO Voluntari, Nicolina Iaşi, dar şi de oaspeţii de la All Stars Boxing Gym Londra (Anglia).
Rezultatele complete din finalele competiţiei au fost:
CADEŢI (3 reprize x 1,5 minute)
- cat. 43 kg: Cristi Costache (BC Simion Bucureşti) bate prin abandon în repriza a II-a pe Florin Bujor (BC Simion Bucureşti);
- cat. 46 kg: Gheorghe Jugan (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) bate la puncte pe Marcel Zarafan (CSM-Gladiatorul Iaşi);
- cat. 50 kg: Daniel Cionac (CSM-Gladiatorul Iaşi) b.p. Andrei Arădoaie (Nicolina Iaşi);
- cat. 52 kg: Renato Chirica (CSM-Gladiatorul Iaşi) b.p. Roland Bleneşi (Progym Gheorghieni);
- cat. 59 kg: Tudor Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) bate prin abandon în repriza a III-a pe George Graur (CSM Braşov);
JUNIORI (3 reprize x 2 minute)
- cat. 54 kg: Cristian Parnică (CSM-Gladiatorul Iaşi) b.p. Sorin Alexoaie (CSŞ Unirea-Soroceanu Iaşi);
- cat. 62 kg: Renato Matyasi (All Stars Boxing Gym Londra) b.p. Alexandru Ianca (BC Simion Bucureşti);
- cat. 66 kg: Ion Dumitrache (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) b.p. Ionuţ Ciubotaru (Nicolina Iaşi);
- cat. 60 kg: Gheorghe Costache (CSO Voluntari) b.p. Ionuţ Mocanu (CSM-Gladiatorul Iaşi);
- cat. 75 kg: Obi Egbinike (All Stars Boxing Gym Londra) bate prin RSC în repriza I pe Valentin Bălănescu (Rapid Bucureşti);
- cat. 91 kg: Vicenţiu Lică (BC Simion Bucureşti) b.p. Marius Breha (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
TINERET (4 reprize x 2 minute)
- cat. 51 kg: Andrei Avădanei (CSM-Gladiatorul Iaşi) b.p. Andrei Rotundu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- cat. 57 kg: Vasile Craiu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) b.p. Norbert Pal (Progym Gheorghieni);
- cat. 60 kg: Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) b.p. Andrei Moldoveanu (Rapid Bucureşti);
- cat. 69 kg: Eugen Bebelean (Nicolina Iaşi) bate prin abandon în repriza a III-a pe Mihai Oanea (CSM Braşov);
- cat. 75 kg: Suma Brown (All Stars Boxing Gym Londra) bate prin abandon în repriza I pe Andrei Tomescu (Torpedo Zărneşti);
SENIORI (3 reprize x 3 minute)
- cat. 60 kg: Marin Niculescu (CSO Voluntari) bate prin RSC în repriza a II-a pe Cameran Nabel (All Stars Boxing Gym Londra);
- cat. 75 kg: Elvis Suliman (BC Simion Bucureşti) bate prin abandon în repriza I pe Mihai Răzvan (Rapid Bucureşti);
- cat. +91 kg: Pawel Switala (All Stars Boxing Gym Londra) bate prin abandon în repriza I pe Mihai Artenie (CS Nicu Gane Fălticeni).
La înmânarea premiilor celor de pe podium au participat directorul DSJ Iaşi Ciprian Paraschiv, preşedintele CS CFR Iaşi George-Radu Pipa, Carmen Parincu (nepoata regretatului Iosif Mattes, ca reprezentată a familiei), ofiţerul de presă al CS CFR Iaşi Dan Teodorescu, antrenorii Ovidiu Bobârnat, Mihai Brânzei, Dave Brown şi Steve Palmer (ultimii doi de la clubul londonez), directorul LPS Iaşi Ilie Gheorghică, administratorul bazei sportive CFR Iaşi Vasile Botezatu, Constantin Carabinieru (interpretul şi ghidul grupului de boxeri din Anglia). Principalul organizator al turneului, Clubul Sportiv CFR Iaşi, a mai oferit frumoase cupe de excelenţă antrenorilor cluburilor prezente la competiţie, cei premiaţi fiind Iosif Murfayi (Progym Gheorghieni), Eduard Rotaru (Torpedo Zărneşti), Gheorghe Simion (BC Simion Bucureşti), Nicolae Modrogan (Rapid Bucureşti), Petre Bornescu (CSO Voluntari), Gheorghe Florea (CSM Braşov), Constantin Chiriac (CS Nicu Gane Fălticeni), Ioan Gheorghiţă (SCM Bacău), fostului boxer Mihai Holban (de la CS Nicolina Iaşi), dar şi antrenorului coordonator şi fondatorului clubului All Stars Boxing Gym Londra, maestrul Isola Akay.  
Au adus cuvintre de laudă organizatorilor competiţiei vicepreşedintele FR Box Vasile Câtea, directorul DSJ Iaşi Ciprian Paraschiv, renumiţii antrenori bucureşteni Gheorghe Simion şi Petre Bornescu, delegatul general Cristian Ciornia şi mulţi alţii.
Peste 700 de spectatori au urmărit zilnic galele de box din Sala Polivalentă ieşeană, acolo unde au urcat pe ring 70 de pugilişti din România şi Anglia.
Dan TEODORESCU

 

 

Iosif Mattes, un nume de legendă al boxului ieşean

Renumitul antrenor ieşean Iosif Mattes, născut la data de 4 septembrie 1920 s-a stins din viaţă pe 6 noiembrie 2000, lăsând în urma lui boxeri campioni de renume naţional şi internaţional. După ce în 1999 şi 2000 au avut loc primele două ediţii ale Turneului de box Iosif Mattes, în intervalul 12-14 noiembrie 2001 s-au derulat întrecerile primei ediţii ale Memorialului de box Iosif Mattes, în organizarea AS CFR Iaşi şi DJTS Iaşi.

Peste ani, iată că “Memorialul Mattes” a ajuns la ediţia a IX-a, semn că foştii săi elevi de pe ringul de box nu şi-au uitat discipolul! Anul acesta, în zilele de 28 şi 29 noiembrie 2009, CS CFR Iaşi, în parteneriat cu DSJ Iaşi, Fundaţia Sportului Ieşean, FR Box şi CSŞ Unirea Iaşi duce tradiţia mai departe. Aşteptăm ca pe ringul din Sala Polivalenta să fie prezenţi pugilişti de la multe cluburi de renume din România şi Republica Moldova, dar şi de la clubul englez All Stars Boxing Gym Londra, acolo unde ieşeanul Cristian Hodorogea, fost component al clubului sportiv CFR Iaşi în anii din urmă şi multiplu campion al României în boxul de amatori şi profesionist, activează acum ca antrenor, sub bagheta lui Isola Akay.
Despre maestrul în box Iosif Mattes, amintirile sunt dintre cele mai plăcute. După ce în 1940 ajunge vicecampion al României la box, iar doi ani mai târziu, în 1942, campion al Ceferiadei, domnia sa urmează apoi cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, devenind astfel profesor şi ulterior organizator de competiţii la Textila Iaşi.
Ca antrenor a obţinut numeroase titluri şi medalii prin elevii săi, cei mai renumiţi fiind Florin Costinescu (campion naţional la juniori), Ion Nicolau (vicecampion naţional), Adrian Ceaicovschi (medalie de bronz la seniori), Gheorghe Călin (vicecampion naţional la seniori), Florin Butnaru (triplu campion naţional la juniori, dublu campion balcanic la juniori), Viorel Soroceanu (campion naţional la seniori), Nicu Brânzei (campion naţional la seniori şi vicecampion balcanic la seniori), Mihai Danilov (vicecampion naţional la juniori). Iosif Mattes a activita la cluburile Nicolina Iaşi şi CSŞ Unirea Iaşi, iar după pensionare, la clubul Voinţa Iaşi, împreună cu Viorel Soroceanu, “scoate” prin Ovidiu Bobârnat (campion naţional la juniori şi seniori) o medalie de bronz la Campionatele Mondiale de la Houston (SUA), în 1999.
Şi cum “nobila artă” - boxul, duce “arta” pe mai departe, iată că şi urmaşii lui Iosif Mattes sunt “artişti” în domeniul lor de activitate. Fiul acestuia, arhitectul Eduard Mattes, care trăieşte în prezent în Haifa (Israel), alături de mama sa Toni (80 ani), este un renumit artist plastic şi maestru în arta fotografică, prin expoziţiile sale de grafică, sculptură, caricatură şi fotografie. Prin clubul sportiv CFR Iaşi, Eduard Mattes mulţumeşte din “Ţara Sfântă” celor care nu i-au uitat tatăl şi celor care organizează an de an Memorialul Iosif Mattes la box.
Să mai amintim aici şi de Jack Mattes (fratele lui Iosif Mattes), cel care a lucrat 42 de ani la secţia economică de la Radio Iaşi şi care acum, la 85 ani, este un venerabil pensionar din Dealul Copoului, alături de soţia Nadia şi de fiicele Gabriela Mattes şi Carmen Parâncu.

 

O medalie de bronz pentru tinerii boxeri de la CFR-CSŞ Unirea

La Campionatele Naţionale de box pentru cadeţi, găzduite de sala UPETROM din Ploieşti, în cadrul categoriei 46 kg, ceferistul ieşean Gheorghe Jugan s-a situat pe al treilea loc al podiumului de premiere, după ce a pierdut în această după-amiază de 5 noiembrie, după un meci cu cântec din semifinale, disputa contra bucureşteanului de la Metrorex, Marius Nicolae

Referitor la partida dintre Jugan şi Nicolae, antrenorul ieşean Nicu Brânzei ne-a declarat: “Aici, la Ploieşti, totul este pentru Dinamo şi pentru prietenii lor din Bucureşti. Din partea federaţiei supervizează aceste campionate domnii Valentin Vrânceanu şi Niculae Iancu, care fac legea după bunul lor plac. De exemplu, elevul meu, Gheorghe Jugan, a dominat clar repriza a doua a meciului de astăzi contra bucureşteanului Marius Nicolae, a dat cel puţin 10 pumni în plină figură a adversarului său, dar am fost anunţat că scorul după primele două reprize este de 2-1 pentru boxerul de la Metrorex. Hoţie pe faţă! Inclusiv gazdele de la Petrom Ploieşti Ploieşti, cu elevii lui Titi Tudor în ring, au fost furate de arbitri! Mai mult chiar, o decizie în defavoarea unui pugilist din Bucureşti a fost întoarsă de către delegatul general Niculae Iancu, din motive cel puţin bizare! În final, pot spune că sunt mulţumit de medalia de bronz cucerită de elevul meu, Gheorghe Jugan, nu ne întoarcem cu mâna goală acasă, dar el trebuia să ajungă de fapt în finala categoriei şi să lupte pentru una de aur...”. Ca un lucru inedit, să menţionăm că acelaşi Gheorghe Jugan a dat dovadă ieri de un adevărat spirit civic şi de mare caracter, în momentul când a găsit pe culoarele sălii de sport prahovene un pormoneu plin cu lei şi cu euro!  Nu l-a băgat în buzunar, cum probabil că ar fi făcut multă lume, ci l-a predat antrenorului Nicu Brânzei, care l-a dus la masa oficială de unde a fost anunţată fapta în sine! Portofelul a fost recuperat de un tânăr ploieştean, cu mulţumirile de rigoare adresate delegaţiei de boxeri de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi!
Să mai menţionăm că în tururile anterioare, alţi doi boxeri ieşeni de la CFR-CSŞ Unirea au pierdut la puncte partidele susţinute, Ştefan Stoica (cat. 41,5 kg) fiind învins de Răzvan Dragotă (Constructorul Hunedoara), iar Edy-Iulian Adochiei (cat. 44,5 kg) înclinându-se în faţa lui Octavian Cristea (Metrorex Bucureşti).
Finalele categoriilor de concurs, într-o competiţie la care au participat 138 de boxeri de la 57 de cluburi din întreaga ţară se vor disputa sâmbătă, pe 7 noiembrie.

Fapte inedite în sala de box “UPETROM” din Ploieşti

După cum ne-a informat acelaşi Nicu Brânzei, în prima gală a competiţiei, Albert Stoian (Siderurgistul Hunedoara) l-a învins la puncte pe Cristian Boris Grecov (Box Club Lăcătuş Bucureşti), dar decizia a fost întoarsă de delegatul general al FR Box, Nicolae Iancu, în urma unei contestaţii depuse de antrenorul bucureştean Alec Năstac! “S-a vizionat caseta meciului, s-a discutat asupra deciziei cu simţ de răspundere şi operativitate, finalmente hotărându-se să se întoarcă decizia, de aceasta dată în favoarea boxerului din Bucureşti. S-a constatat că în ultima repriză ieşise o mufă de la calculator (!!!) şi arbitri au fost puşi în dificultate în acest caz”, a declarat mass-mediei antrenorul Ion Moroiţa, care face parte şi din comisia de organizare a turneului de la Ploieşti.
În final, vă informăm că la galele juvenile de box de la Ploieşti a asistat şi fostul campion mondial Leonard Doroftei, mereu în căutare de tinere talente care să urmeaze cursurile proprii şcoli de box, care urmează să fie deschisă în luna noiembrie 2009, în comuna prahoveană Bărcăneşti.
Dan TEODORESCU

 
Mai multe articole...