Box

Maria Olaru şi Ada Moldovan, invitate de onoare la „Gala Laureaţilor Sportului Ieşean 2010”

* La manifestarea organizată de DJST Iaşi şi găzduită de TVR Iaşi, pe primele locuri s-au clasat sabrerul Tiberiu Dolniceanu (la sporturi olimpice), respectiv radioamatorista Gabriela Ivan (la sporturi neolimpice) * Printre cei premiaţi s-au aflat şi sportivii clubului CFR Iaşi

Timp de două ore, Sala Studio de la TVR Iaşi a găzduit în această seară de 22 decembrie, la 21 ani de la Revoluţia română din 1989, “Gala Laureaţilor Sportului Ieşean pe 2010”, manifestare organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, al cărui director executiv este asist. univ. dr. Ciprian Paraschiv, fostul căpitan al echipei de fotbal Politehnica Iaşi în anii din urmă.

Continuare...

 

INVITAŢIE

* Laureaţii anului 2010 de la Clubul Sportiv CFR Iaşi vor fi boxerul Alexandru Marin, antrenat de Nicu Brânzei (locul 2 în probele olimpice), echipa de popice CFR Olimpia ACB Iaşi, sub conducerea antrenorilor Remus Antimirescu şi Costică Ciurdea şi atletul veteran Neagu Mazilu

Vă facem cunoscut că în ziua de 22 decembrie 2010, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi şi TVR Iaşi organizează „GALA LAUREAŢILOR SPORTULUI IEŞEAN 2010”. Acest eveniment va avea loc în Sala Studio a TVR Iaşi (str. Lascăr Catargi nr. 33 Iaşi) începând cu ora 19.00 şi va fi transmis în direct pe postul naţional. În acest sens vă rugăm să faceţi demersurile necesare pentru ca toţi sportivii care urmează a fi premiaţi să fie prezenţi la această festivitate. De asemenea, invităm şi conducerile cluburilor, antrenorii şi sportivii de performanţă din toate secţiile clubului dumneavoastră, reprezentanţii mass-media. Cu deosebită consideraţie, Director Executiv Asist. univ. dr. Ciprian Paraschiv”.
 

Clubul Sportiv CFR Iaşi îşi prezintă performerii pe 2010

* La individual, pe prima treaptă a podiumului se află boxerul Alexandru Marin, iar pe echipe s-a remarcat vicecampioana României la popice, CFR Olimpia ACB Iaşi * Alex Marin a prins şi locul 2 pe podium în ancheta Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi, la finalele acestui an de mari performanţe pentru CS CFR Iaşi

Într-un club moldav performant condus de preşedintele executiv George-Radu Pipa şi de preşedintele de onoare Sorin Flutur, primii sportivi ai Clubului Sportiv CFR Iaşi, în anul 2010, sunt următorii:
INDIVIDUAL:
1. Alexandru Marin (FOTO / box - cat. 54 kg tineret, de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, antrenor: Nicu Brânzei):
- locul 5 la Jocurile Olimpice ale tineretului de la Singapore
- locul 3 la Campionatul Mondial de tineret de la Baku (Azerbaidjan)
- locul 1 la Campionatul Naţional de tineret
- locul 1 la Cupa României de tineret
- locul 3 la turneul internaţional Vladimir Klichko din Berdichev (Ucraina)
- locul 1 la Memorialul Iosif Mattes de la Iaşi
- locul 1 la Cupa Primăverii de la Fălticeni

Continuare...

 

Edy Mattes ne scrie din Israel

* Participant la ediţia cu nr. 10 a Memorialului de box Iosif Mattes, fiul Eduard Mattes, cu domiciliul actual în Israel, ne prezintă cronica turneului internaţional de la Sala Polivalentă şi nu numai... 

"O noua editie, a zecea, a Memorialului de box "Iosif Mattes", cinstind memoria iubitului meu tata care a parasit "ringul vietii" pe 6 noiembrie 2000, mi-a calauzit pasii spre meleagurile natale luna trecuta, pe fundalul unui octombrie insorit dar rece.
Nu la fel a fost insa primirea deosebit de calda care mi s-a rezervat de catre organizatorii competitiei, Clubul Sportiv CFR-Iasi. Am fost inconjurat cu dragoste si respect iar memoria tatalui meu a fost cinstita mai mult decat cum se cuvine.

Continuare...

 

Urmaşii lui Carabinieru sunt aşteptaţi la secţia de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi

* Pugilistul ceferist Constantin Carabinieru a împlinit astăzi 34 ani şi a trebuit să iasă la “pensie” din boxul amator

Astăzi, 2 noiembrie 2010, Constantin Carabinieru (FOTO) a spus la revedere boxului amator, după împlinirea vârstei de... “pensionare”, de 34 ani. Conform regulamentelor în vigoare, după 34 ani, componentul secţiei de box de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi poate lupta pe ring doar la profesionism. După ce Benone Marcu a părăsit recent boxul amator, iată că şi “supergreul” Constantin Carabinieru face acelaşi lucru în cadrul clubului ceferist ieşean. “Costel Carabinieru a ajutat mult boxul de la clubul CFR Iaşi, el luptând cu multă ambiţie pe ringul de la Cupa României sau în alte competiţii din ţara noastră. A fost de mare ajutor boxului ieşean nu numai luptând pe ring, ci rezolvând multe probleme şi în afara lui, inclusiv în relaţiile pe care le-a avut anul trecut, pe post de ghid-translator al englezilor de la All Stars Boxing Gym Londra, care au participat la ediţia a IX-a a Memorialului Iosif Mattes de la Iaşi. Costel Carabinieru a locuit mult timp în Anglia, ştie limba engleză la perfecţie şi de aceea ne-a fost de mare ajutor în toate aceste relaţii cu boxerii din Londra, de la clubul unde activează şi Cristi Hodorogea. Îi doresc La Mulţi Ani pentru ziua de astăzi, când împlineşte 34 ani şi mult succes pe viitor!”, ne-a declarat antrenorul ceferist ieşean Nicu Brânzei.  

Continuare...

 

Ceferiştii ieşeni au ratat podiumurile de premiere la Câmpulung Muscel

* Cei trei tineri pugilişti de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi au părăsit Campionatele Naţionalele de box pentru cadeţi

Campionatul Naţional de box pentru cadeţi se desfăşoară în perioada 19-23 octombrie în sala de sport de la Şcola Generală „Nanu Muscel” din Campulung Muscel. Competiţia este destinată sportivilor născuţi în 1996 şi 1997 şi se derulează la 18 categorii de greutate. Concursul este organizat în conformitate cu regulamentul AIBA şi are drept scop depistarea pugiliştilor talentaţi, în vederea cooptării lor în loturile naţionale. Competiţia a debutat cu deschiderea oficială, la care, pe lângă reprezentanţii Clubului Sportiv Muscel Câmpulung, în frunte cu directorul Mircea Fulger, au fost prezenţi primarul Călin Andrei, preşedintele FR Box Rudel Obreja, dar şi o serie de consilieri locali, directori ai Instituţiilor de învăţământ din Câmpulung Muscel, oameni de sport şi din lumea boxului, precum antrenorul Titi Tudor şi Gheorghe Simion, ultimul pe post de arbitru.

Continuare...

 
Mai multe articole...