Aur şi argint pentru boxerii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi la „Cupa Meseşul” de la Zalău

* În sala de sport de la CSM Zalău, timp de două zile, pe 16 şi 17 decembrie s-au desfăşurat întrecerile Cupei Meseşul la box, competiţie ajunsă la ediţia a 38-a


Alături de gazdele de la CSM Zalău, au luat parte la competiţie pugilişti de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, CSŞ 2 Baia Mare, CSM Baia Mare, CS Crişul Oradea, Ghimanstrong Oradea, CSM Cluj, Progym Gheorgheni şi Torpedo Zărneşti.
Sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei (FOTO), boxerii ceferişti ieşeni au urcat pe podium la cinci categorii de greutate, astfel:
- 3 medalii de aur pentru locul 1: Ionuţ Andronache (cat. 64 kg juniori), Bogdan Aftanase (cat. 57 kg cadeţi), Alexandru Burduţă (cat. 60 kg cadeţi);
- 2 medalii de argint pentru locul 2: Florin Ovidiu Goian (cat. 57 kg juniori), Ştefan Gabriel Pavel (cat. 62 kg cadeţi).
La finalul competiţiei, antrenorul ieşean Nicu Brânzei ne-a declarat: „A fost o competiţie utilă, în care gazdele de la CSM Zalău ne-au asigurat cazarea la Hotelul Municipal. Toţi sportivii ieşeni care au făcut deplasarea la Zalău au obţinut medalii şi acest lucru este pentru mine o mare bucurie în domeniul profesiei pe care o practic de ani de zile. Acum, la sfârşit de an 2011, mulţumesc tuturor celor care susţin secţia noastră de box, în speţă cluburilor CFR Iaşi şi CSŞ Unirea Iaşi. Mulţumesc conducerilor şcolilor unde învaţă boxerii noştri, în speţă Liceului cu Program Sportiv Iaşi, Grupul Şcolar Mihail Sturdza Iaşi, Grupul Şcolar Ştefan Procopiu Iaşi. Sărbători fericite şi un Crăciun cu multe bucurii vă doresc ! La mulţi ani 2012 !”.
Pe 27 şi 28 ianuarie 2012, CSŞ Unirea Iaşi, în parteneriat cu CS CFR Iaşi, va organiza Cupa Unirii la box, cu participarea boxerilor ieşeni, în frunte cu cei antrenaţi de Nicu Brânzei la CFR-CSŞ Unirea Iaşi.
DAN TEODORESCU