Ceferistul Ionuţ Grigoraş, argint la „Cupa Steel Man” la culturism

* Deschiderea oficială a competiţiei de la Târgu Neamţ a fost făcută de antrenorul emerit ieşean Petru Ciorbă, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Culturism-Fitness

Clubul sportiv Steel Man Tg. Neamt a organizat sâmbătă, pe 6 august 2011, la Casa Culturii  "Ion Creangă" din Tg. Neamt, ediţia a doua a concursului de culturism, fitness şi skandenberg denumit „Cupa Steel Man”.
Deschiderea oficială a competiţiei a fost făcută de dublul campion mondial şi antrenor emerit Petru Ciorbă (CS CFR Iaşi), care este şi vicepreşedintele FR Culturism-Fitness şi care a fost şi arbitrul concursului de la Târgu Neamţ.
La culturism, debutantul Ionuţ Grigoraş (22 ani, de la CS CFR Iaşi) a urcat pe locul 2 al podiumului de premiere, cucerind astfel şi o binemeritată medalie de argint. La finalul concursului, ceferistul ieşean Petru Ciorbă ne-a declarat: „La debut într-o competiţie naţională oficială, elevul meu, Ionuţ Grigoraş, a cucerit medalia de argint, performanţă care ne dă astfel încredere în a participa în luna septembrie, la Campionatele Naţionale de la Bistriţa, acolo unde ne vom lupta din nou pentru un loc pe podium”.
Dan TEODORESCU