Primele succese în 2011 pentru atletul veteran Neagu Mazilu

* Atletul în vârstă de 83 ani, care aparţine de CS CFR-CSM Iaşi, a câştigat probele de 400 metri şi 1.500 metri în cadrul Campionatelor Naţionale de sală pentru atleţii veterani, de la Bucureşti

Duminică, pe 13 martie 2011, peste 200 de atleţi veterani din toată ţară s-au întrecut în probele de concurs din cadrul Campionatelor Naţionale de sală, de la Bucureşti. Printre aceştia s-a aflat şi atletul veteran Neagu Mazilu (FOTO / 83 ani), cu dublă legitimare la CS CFR-CSM Iaşi, care a dobândit medaliile de aur în probele de 400 metri şi 1.500 metri, la categoria de vârstă peste 80 ani. Au fost primele succese din 2011 pentru atletul veteran şi fostul rugbyst Neagu Mazilu, cel care, sâmbătă, pe 19 martie, va fi prezent la Piteşti, pentru a participa la Campionatele Naţionale de cros în aer liber.
Revenit în această dimineaţă din Capitală, Neagu Mazilu ne-a declarat: „A fost un concurs frumos la Bucureşti, desfăşurat în sala de atletism de la stadionul Lia Manoliu. Am câştigat cele două probe la care am participat, în faţa unor adversari puternici pentru categoria mea de vârstă şi mă bucură faptul că am început anul competiţional cu dreptul. Sîmbătă voi alerga în crosul de la Piteşti, unde sper să obţin un rezultat foarte bun”.
Dan TEODORESCU