Pugiliştii ceferişti ieşeni s-au pregătit la Arad

* În perspectiva participării sportivilor de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi la Campionatele Naţionale de box pentru tineret şi seniori, antrenorul Nicu Brânzei a acceptat invitaţia tehnicianului Florian Barna pentru nişte sparringuri în vestul ţării, împotriva boxerilor din Arad, Timişoara şi Oradea

La invitaţia antrenorului Florian Barna (Motorul Silva Lazăr Arad), patru boxeri de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, conduşi din colţul ringului de Nicu Brânzei, au efectuat câteva sparringuri în vestul ţării, împotriva unor adversari din Arad, Timişoara şi Oradea. Au evoluat pe ringul din Arad ceferiştii Alexandru Marin (FOTO / la cat. 54 kg, medaliat recent cu bronz la Campionatele Mondiale de box pentru tineret de la Baku şi singurul pugilist român calificat la Jocurile Olimpice ale tineretului din Singapore), Vasile Craiu (cat. 57 kg), Ioan-Gheorghe Dumitrache (cat. 64 kg) şi Adrian Moisuc (cat. +91 kg). Pentru că au fost doar meciuri de pregătire, decizii nu s-au dat pe ringul arădean, dar trebuie de remarcat faptul că ieşeanul Alexandru Marin a fost oprit la un moment dat să mai boxeze, adversarul său fiind la un pas de K.O. !!!

 “Au fost nişte meciuri utile de pregătire şi din această cauză am acceptat cu plăcere invitaţia fostului meu adversar din ring, Florian Barna, cu care am rămas prieten, chiar dacă la un moment dat ne-am cărat pumni unul altuia, la categoria 60 kg, în cadrul Campionatelor Naţionale din urmă cu mai mulţi ani! Remarc prestaţia la Arad a elevilor mei Alex Marin, Craiu şi Moisuc, care s-au dăruit efectiv pe ring”, ne-a declarat antrenorul ceferist ieşean Nicu Brânzei. Să mai menţionăm că la Campionatele Naţionale de box pentru tineret de la Craiova, din perioada 30 mai-6 iunie, secţia de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi va fi prezentă cu patru pugilişti, ei fiind Alexandru Marin (cat. 54 kg), Vasile Craiu (cat. 57 kg), Ioan-Gheorghe Dumitrache (cat. 64 kg) şi Mircea-Marius Breha (cat. 91 kg).
Dan TEODORESCU