Cristian Hodorogea vrea să revină în ringul boxului profesionist

Fostul campion al României şi fostul component al clubului sportiv CFR Iaşi se pregăteşte de mai mulţi ani la clubul “All Stars Boxing Gym” din Londra, acolo unde este şi antrenor secund.

La acest sfârşit de săptămână, printre spectatorii arenei de popice CFR Iaşi, acolo unde echipa gazdă a făcut un joc în familie în perspectiva participării la Cupa Mondială de la Budapesta s-a aflat şi fostul campion al României în boxul profesionist, Cristian Hodorogea, care locuieşte de mai mulţi ani cu soţia şi cei trei copii ai săi la Londra, în capitala Angliei.

 Fostul component al secţiei de box al clubului sportiv CFR Iaşi, revenit acasă pentru rezolvarea unor probleme familiare, a fost “flancat” şi de foştii săi colegi de ring, dar şi de antrenorul ceferist Nicu Brânzei. “Sunt pentru o perioadă de timp din nou acasă, la Iaşi, pentru rezolvarea unor probleme familiare. În rest, mă pregătesc la clubul meu de la Londra pentru revenirea în ring, tot la clubul All Stars Boxing Gym din capitala Angliei fiind şi secundul antrenorului Isola Akai. Tot la Londra urmez în acest moment şi un curs pentru antrenorii de box, dar dorinţa mea fermă, la 31 ani, vârstă pe care am împlinit-o pe 17 august, este să revin în lumea boxului profesionist ca sportiv. De asemenea, clubul meu din Londra a acceptat cu multă plăcere participarea la Memorialul Iosif Mattes de la Iaşi, din perioada următoare, unde vom şi şi noi prezenţi cu mai mulţi boxeri, la invitaţia clubului sportiv CFR Iaşi şi a antrenorului Nicu Brânzei”, ne-a spus Cristi Hodorogea, cel care, mândru de cei trei copii ai săi, a mai adăugat: “Pe viitor doresc să revin cu familia acasă, la Iaşi, asta şi pentru ca cei trei copiii ai mei să nu-şi uite originile. În orice caz, la doi ani şi patru luni, puştiul meu Ramon-Cristian junior Hodorogea îmi calcă pe urme încă de pe acum în box, el făcându-mă K.O. de cele mai multe ori!”.

Să mai menţionăm că în zilele de 19 şi 20 septembrie, boxerii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, sub comanda antrenorilor Nicu Brânzei şi Constantin Brânzei vor participa la un turneu internaţional în Ungaria, în zona oraşului Debrecen. Lotul lărgit pentru turneul din Ungaria este alcătuit din boxerii Alexandru Marin, Vasile Craiu, Ioan-Gheorghe Dumitrache, Ioan-Andrei Rotundu, Toma Tabac, Răducu-Marian Tătăranu, Alex-Ioan Silişteanu, Constantin-Florin Minea, Tudor Marin, Edy-Iulian Adochiei, Gheorghe Jugan, Ştefan-Bogdan Butnaru, Nicolae-Răzvan Ciomaga, Robert-Marian Ţelu şi campionul naţional en-titre al categoriei 48 kg, Benone Marcu.

Dan TEODORESCU