Boxerii lui Nicu Brânzei s-au impus la “Cupa CFR-Iaşi 600”

Timp de două zile, cu ocazia Sărbătorilor Iaşului de Sf. Cuviioasa Parascheva, Sala CSM a găzduit “Cupa CFR-Iaşi 600” la box, cu participarea a peste 30 de pugilişti de la cluburile CFR-CSŞ Unirea Iaşi, Progym Gheorghieni, CSM Roman, CSM Florconstruct Suceava, Voinţa Cluj şi Torpedo Zărneşti.

 

Boxerii ieşeni, conduşi de la colţul ringului de antrenorul Nicu Brânzei, au cucerit 8 titluri în cele 12 finale programate, câştigând şi trofeul pus în joc de organizatorii ceferişti. Câştigătorii de la fiecare categorie de greutate au fost:
COPII:
- cat. 33 kg: Patrik Doboş (Progym Gheorghieni);
- cat. 42 kg: Gheorghe Jugan (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- cat. 44 kg: Tudor Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
JUNIORI:
- 46 kg: Ionuţ Giurgiu (Voinţa Cluj);
- 48 kg: Vasile Craiu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- 51 kg: Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- 54 kg: Robert Pal (Progym Gheorghieni);
- 57 kg: Răducu Tătăranu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- 70 kg: Alex-Ionuţ Sileşteanu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- 81 kg: Bogdan Şoreanu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
SENIORI:
- 51 kg: Vasile Cristescu (CFR-CSŞ Unirea Iaşi);
- 81 kg: Nicolae Berariu (CSM Fluorconstruct Suceava).
La finalul competiţiei, antrenorul ieşean Nicu Brânzei a declarat: “A fost un turneu util pentru boxul juvenil, care are la ora actuală multe vedete pe plan naţional. Mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la organizarea acestor gale, preşedinţilor de club Radu Pipa, Viorel Hudac şi Adrian Poeană, ultimul ajutându-ne cu sala de disputare a competiţiei, cât şi vicepreşedintelui FR Box, Vasile Câtea, care ne-a asigurat echipa de arbitraj”. De menţionat că secţia de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi, după succesul obţinut la recentele Campionate Naţionale de copii, de la Arad, acolo unde Tudor Marin a devenit vicecampionul cat. 44 kg, aşteaptă cu multă emoţie gala de miercuri, 15 octombrie, de la Bucureşti, acolo unde vicecampionul ieşean la seniori Benone Marcu este invitat să susţină un meci de selecţie la cat. 48 kg, pentru accederea în echipa României, care va participa în curând la Campionatele Europene de box de la Liverpool, din Anglia.
Dan TEODORESCU